Android Platformunda Sahte Super Mario Run Oyunlarının Tuzağına Düşmeyin! | GameQesh

Friday 16 December 2016

Android Platformunda Sahte Super Mario Run Oyunlarının Tuzağına Düşmeyin!

  No comments

Şimdilik sadece iOS platformu için çıkış yapan Super Mario RunAndroid platformunda çok sayıda oyunseveri boynu bükük bıraktı. Efsanevi Mario oyununun Play Store'a ne zaman geleceği bilinmezken, bazı insanlar şimdiden meşru kanallardan oyuna ulaşmanın bir yolunu arıyorlar. Fakat bu noktada size bir uyarıda bulunacağız: Yapmayın!
Günümüz dünyasında mevcut olmayan bir şey istediğimizde, çoğunlukla bunları elde etmenin bir yolunu buluyoruz. Kullanılamayan Android uygulamalarını edinmenin popüler yolu, birisi kopyalamayı başardıysa APK'sını indirmektir. Hatırlayacak olursanız Pokemon Go ilk kez piyasaya sürüldüğünde yalnızca birkaç ülkede kullanılabilir durumdaydı. Bazı Android kullanıcıları oyunun APK dosyasını elinde tuttu ve tüm ülkelerin Android platformunda oyuna ulaşmasını sağladı. Bunu nasıl başardılar? Oyun resmi olarak Play Store'da bulunduğu için APK'ya ulaşabiliyorlardı. Super Mario Run ise Android platformunda yok, o yüzden sahte APK'ların tuzağına düşmeyin. 
Eğer meraklı biriyseniz, çoktan web sitelerinde Super Mario Run APK dosyasını aramışsınızdır. Muhtemelen bir şeyler bulacaksınız ama bizden söylemesi, o dosyaların tamamı sahte olacak. Dolayısıyla Android cihazlarınızı kötü amaçlı yazılımların esiri haline getirebilirsiniz. Ayrıca iOS emülatörleri de pek güvenli sayılmaz, bu seçeneği de düşünmemenizi tavsiye ederiz. 
En iyi seçenek, Nintendo'nun oyunu resmi olarak Android platformuna çıkarması olacaktır. Bu konuda herhangi bir bilgi yok, ama güvenliğiniz için sahte oyunların tuzağına düşmemeniz daha önemli. 

No comments :

Post a Comment