Facebook Messenger'a Yeni Bir Kamera Uygulaması Geldi | GameQesh

Friday 16 December 2016

Facebook Messenger'a Yeni Bir Kamera Uygulaması Geldi

  No comments

Facebook Messenger’ın artık yeni bir dahili kamera uygulaması var. Bu sefer sadece fotoğraf çekmiyor, fotoğraflarınızı bambaşka hale getirebiliyor. Facebook Messenger'ın yeni kamera eklenti güncellemesi bugünden itibaren iOS ve Android cihazlara gönderiliyor. 
Yeni gelen Facebook Messenger kamera uygulaması text mesajlarınız da düzenliyor onlara çıkartmalar ekleyerek, 3B çeşitli düzenlemeler yapmanızı da sağlayabiliyor. Messenger üzerinden günde yaklaşık 2.5 milyar emoji ve çıkartma gönderildiğine dikkat çeken Facebook, klavye kullanmadan bu eğlenceli iletişimi Facebook Messenger üzerinde daim kılmaya çalışıyor.

Yeni kamera seçenekleri Messengar’da ne yaparsanız yapın anında resim çekmenizi ve hemen üzerinde değişiklikler yaparak paylaşmanızı sağlıyor. Messengar’da bulunan deklanşör tuşu tam ekranın altında ortada bulunuyor. Kısa dokunuşla resim çekiyor, parmağınızı deklanşör üzerinde uzun tutarsanız video kayıt ediyorsunuz. Çektiğiniz resim ya da videoyu hemen süslemeniz de mümkün olabiliyor. Deklanşörün yanında bulunan “resim paleti” tuşuyla istediğiniz efekti ve ya çıkartmayı kullanabiliyorsunuz.



Android ve iOS cihazlar için yapılan bu yenilik bugün telefonlara gönderildi. 21 Aralıktan itibaren de yeni çıkartmalar ve arka planlar gelecek. Yeni eklentilerle birlikte Facebook Messenger daha renkli bir görüntüye kavuşurken Apple Messages veya Google Allo kadar renkli olma çabası olduğunu da fark ediyoruz. En azından kimse Artık Facebook Messenger çok sıkıcı diyemeyecek.
Hemen aşağıdan Facebook Messenger yükleyebilirsiniz. Eğer yeni özellikler uygulamanıza gelmemişse bir süre beklemenizde fayda var.

No comments :

Post a Comment