101-Çanak-Okey-Tavla Yedigün Kapak Şifreleleri / Kodları (Sürekli Güncellenir) | GameQesh

Monday 18 May 2020

101-Çanak-Okey-Tavla Yedigün Kapak Şifreleleri / Kodları (Sürekli Güncellenir)

  No comments

101-Çanak-Okey-Tavla Yedigün Kapak Şifreleleri / Kodları (Sürekli Güncellenir)




Yedigün’ün eşsiz portakal tadının yanına şimdiler de eğlenceli vakitler geçirmemizi sağlayan bir çok hediyeler sunulmuştur. Neden mi bahsediyorum daha iyi bir oyun deneyimine sahip olmamızı sağlayan ekstra puanlardan tabi ki! Yedigün ve Pepsi açma halkalarından çıkan 25.000 çip başka bir deyişle 25.000 hediye puanından yani kapak kodlarından bahsediyorum. Bu hediye puanlarını web veya mobil platformları üzerinden oynadığımız kampanyaya dahil olan; 101 Plus, Çanak Okey Plus, Okey Plus, Tavla Plus gibi oyunlara girerek oyun keyfimizi uzatabiliyoruz.

Keyifle içtiğimiz Pepsi ve Yedigün’ün 250 ile 330 ml’lik kutu ürünlerinin gümüş kapaklarından çıkan şifre-kodlar sayesinde, kampanya hediyesinin karşılığı olarak bu ürünleri alan herkes 25.000 chip’e bedava hak kazanmış olacak. Bunların dışında kampanya dahilindeki diğer ürünler ise siyah kapaklı 250, 330, 500 ml ve 1 litre’lik PepsiMax ile 1 litre gümüş kapaklı Yedigün içeceği yer almaktadır. Ayrıca ürün kapaklarının altından boş çıkma durumu olmadığı gibi her bir şifre tek kullanımlıktır. Kampanya’ya katılmak için yapmanız gereken sadece facebook sayfasından istediğiniz oyuna başlamanız olacaktır. Kampanya koşulları arasında Pepsi ürün kodları için oyunun web versiyonunda aylık hesap başı 15 şifre kullanım hakkı, oyunun mobil uygulamasında ise 1 şifre kullanım limiti bulunmaktadır. Yedigün ürünlerinde ise bu durum biraz daha farklı olup sadece oyunun mobil uygulamasında 10 şifre kullanım hakkı bizlere tanımaktadır.

Yedigün’ü yudumladığımız anlarda serinleten enfes portakal aroması ile bu sıcak yaz günlerinde rahatlamamız için vazgeçilmez meyveli gazoz olmuştur. Ayrıca bizlere Yedigün ile Pepsi’nin sunmuş olduğu açma halkalarının altındaki kampanyalardan çıkan bedava şifreler sayesinde daha çok keyif almamızı sağlıyor.

Elimizden geldiğince ücretsiz kod-şifre paylaşımına devam ediyoruz. Gönül ister herkese yetecek kadar şifre dağıtalım ama bizde de çok fazla kod bulunmamaktadır. Unutmadan aşağıda paylaştığımız şifreler bir kullanımlık olduğundan dolayı yetişemeyenlere mümkün mertebe yardımcı olmaya çalışıyoruz. Amacımız kimsenin oyun keyfinden mahrum kalmamasını sağlamak.

Bedava Yedigün Kapak Şifreleri Paylaşımına Rağmen Kod Alamadım Ne Yapmalıyım?

Her gün paylaştığımız ücretsiz kodlara rağmen hala kod alamadıysanız bir adet yorum bırakarak kod isteyebilirsiniz. Elimizden geldiğince bize ulaşan tüm kodları size iletmeye çalışıyoruz. Yorum atan kişiler arasından rastgele seçim yaparak kod gönderiyoruz. Bazen çok yoğunluk olabiliyor, çok fazla kullanılmamış yedigün kodu isteyen olabiliyor ve herkese kod gönderme sözü vermiyoruz bu yüzden. Ya da beklemeden kod üretmek için pepsi kod üretici aracımıza bakınız.


No comments :

Post a Comment