Çanak King Oyunu Pepsi Kodları | GameQesh

Monday 18 May 2020

Çanak King Oyunu Pepsi Kodları

  No comments

Çanak King Oyunu Pepsi Kodları



Pepsi kutu ürünleri sayesinde 5000 milim hediye! Sadece yapılması gereken kutu kapaklarda bulunan şifreler ile (yani çanak king pepsi kodları ile) facebook.com/canakking/ sayfasında bulunan alana giriş yaparak katılım sağlayabilmekte. Böylelikle kurasız, şartsız (ancak katılım koşulları taşıyan kişiler için extra talep edilen koşul bulunmamaktadır.) 5000 ml hediye kazanılabilinmektedir.

Rıfkı Çanak King Pepsi Kodları İle Katılım Koşulları

  1. Bu kampanya hediyesi 5000 ml’dir.
  2. Pepsi çanak king kampanyasına http://apps.facebook.com/canakking/sayfasında bulunmakta olan gösterilen, ilgili olan alana kutu kapaklarda bulunan pepsi şifresini giren herkes katılma hakkına sahiptir.
  3. Bu bulunan kampanyaya Fruko Meşrubat San. Ltd. Şti. tarafından Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde üretimi yapılmış şifreleri bulunmakta olan Gümüş açma halkalı Pepsi 250 ml ve 300 ml kutu, Siyah açma halkası bulunan Pepsi max 250 ml, 330 ml ve 500 ml kutu ve Siyah kapaklı Pepsi Max 1 litre ve 1.5 pet’ lerdeki bulunmakta olan şifreler kampanya dahilinde olan şifrelerdir çanak king pepsi kodları .
  4. Kampanya belirli bir stok sayısı ile sınırlı olmaktadır.
  5. Ve pepsi kapaklarında çıkan şifre sadece bir kere kullanılabilmektedir.

Çanak King Pepsi Kampanyası İle Katılımın Geçersiz Sayılması Durumu

Yukarıdaki koşullar taşınmadığı takdirde kampanya kazanılmış olsa dahi kullanım kısıtlaması getirilecektir.

Aşağıdaki kapak kodlarını sizin için pepsi kutularından topladık. Üstelik bu kapak numaralarını diğer pepsi kampanyaları için de kullanabilirsiniz.

Kod Alamadım Ne Yapmalıyım?

Her gün paylaştığımız ücretsiz kodlara rağmen hala kod alamadıysanız bir adet yorum bırakarak kod isteyebilirsiniz. Elimizden geldiğince bize ulaşan tüm kodları size iletmeye çalışıyoruz. Yorum atan kişiler arasından rastgele seçim yaparak kod gönderiyoruz. Bazen çok yoğunluk olabiliyor, çok fazla kullanılmamış pepsi kodu isteyen olabiliyor ve herkese kod gönderme sözü vermiyoruz bu yüzden. Ya da beklemeden kod üretmek için " pepsi kod üretici " aracımıza bakınız.


No comments :

Post a Comment