Pepsi Kafa Topu 2 Şifreleri Elmas Hediyeli | GameQesh

Monday 18 May 2020

Pepsi Kafa Topu 2 Şifreleri Elmas Hediyeli

  No comments

Pepsi Kafa Topu 2 Şifreleri Elmas Hediyeli



Popüler içecek firması Pepsi, oyunculara yönelik düzenlediği kampanyalara bir yenisini daha ekleyerek oyun severlerin Pepsi ürünlerinden daha fazla tat ve eğlence almasını hedefliyor. Nasıl mı, Pepsi ile Masomo firmasının ortaklaşa yürüttükleri anlaşma doğrultusunda siyah açma halkalı Pepsi Max ve gümüş açma halkalı Pepsi Twist 250ml ve 330ml kutu ürünlerinin kapak altında yer alan 8 haneli şifreyi kullanarak, kampanya hediyesi olan her şifre başına “10 Elmas“ın sahibi olacaksınız. Peki bu elmaslar bizlere ne kazandıracak?

Dilerseniz lafı fazla uzatmadan anlatmaya geçelim, hayatımızda futbolun yeri hep bir başkadır. Buna paralel olarak dünyaca ünlü online spor oyunu “Head Ball” “Kafa Topu 2” ile milyonlarca gerçek kişi arasına katılarak, takımınızı kurup mücadele edeceksiniz. Ayrıca efsanevi futbol yorumcusu Ercan Taner’in sesinin de eklenmesiyle birlikte heyecan verici anların daha da artarak tavan yaptığına tanık olacaksınız. Tek yapmanız gereken, Pepsi Twist veya Pepsi Max siyah açma halkalı kutularından çıkan şifreyi, Kafa Topu 2 Ayarlar Butonu / Promosyon kısmına girmek!


Her ne kadar Kafa Topu, play store’da ücretsiz olsa da rakiplerinize karşı üstünlük sağlamanız için her zaman ekstralara ihtiyacınız vardır. Burada da imdadınıza pepsi kapaklarının altında yazan hediye şifre-kodlar geliyor. Takımınızın süper güçlerini tam anlamıyla kullanmanız için karakterinizi ve yeteneklerinizi geliştirin! Kampanya hediyesi olarak hesap başına ayda en fazla 5 şifre ile katılabilirsiniz. Yani her bir şifre 10 elmas kazandırır. Bu da 1 ay içinde 5 defa kullanarak toplamda 50 elmas elde etmiş olursunuz.

Her paylaşımımızda olduğu gibi bu yazımızda da elimizden geldiğince şifre-kodları bedava yayımlayarak güncel tutmaya çalışacağız. Unutmadan her bir şifre sadece bir kullanımlıktır. Hızlı davranıp kodu ilk kullanan kişi, elması kazanarak rakiplerine karşı avantaj sağlamış olur.

Bedava Pepsi Kapak Şifreleri Paylaşımına Rağmen Kod Alamadım Ne Yapmalıyım?

Her gün paylaştığımız ücretsiz kodlara rağmen hala kod alamadıysanız bir adet yorum bırakarak kod isteyebilirsiniz. Elimizden geldiğince bize ulaşan tüm kodları size iletmeye çalışıyoruz. Yorum atan kişiler arasından rastgele seçim yaparak kod gönderiyoruz. Bazen çok yoğunluk olabiliyor, çok fazla kullanılmamış pepsi kodu isteyen olabiliyor ve herkese kod gönderme sözü vermiyoruz bu yüzden. Ya da beklemeden kod üretmek için pepsi kod üretici aracımıza bakınız.


No comments :

Post a Comment