Pepsi Zula Kapak Şifreleri 2021 | GameQesh

Monday 18 May 2020

Pepsi Zula Kapak Şifreleri 2021

Pepsi Zula Kapak Şifreleri 2021



Pepsi kodlarına erişebildiğiniz taktirde birçok oyunda kampanyadan yararlanabilirsiniz. Özellikle de Zula’da yararlanabileceğiniz çok güzel keşifler bulunmakta. Tek yapmanız gereken yazı içerisindeki kodlara erişmek ve bunları sırayla denemek. Aksi taktirde sizden önce davrananlar olabilir. Kodlar 250ml ile 330ml kutularında bulunduğu için sadece bu kutulara odaklanalım. Belirtilen durum haricindeki kodlar geçersiz olacaktır. Bu nedenle lafı fazla uzatmadan hemen kodu nasıl etkinleştirebildiğimize bakalım:

1. Öncelikle dikkat etmeniz gereken ayrıntılardan biri kodlardan en az birine sahip olmanız. Sizler için bu kodları, yazının alt kısmında paylaşacağız. Bu kodlardan kullanılmamış olanını seçerek işe başlayabiliriz.

2. Zula hesabınıza giriş yapın. Şifrenizi ve e-postanızı doğru girdiğinizden emin olun. Bunun haricinde hesabınız yok ise kayıt olabilirsiniz. 
Giriş yaparken : https://hesap.zulaoyun.com/
Kayıt olurken   : https://hesap.zulaoyun.com/kayit/yeni bağlantılarını kullanabilirsiniz.

3. Giriş yaptıktan sonra profilinize doğru ilerleyin. Alt kısımda bulunan Pepsi kodu ekleye tıklayarak işleminizi gerçekleştirmeye yaklaşabilirsiniz. Kod ekleme konusunda tedirgin iseniz kesinlikle güvenlik bakımından bir sıkıntı çekmeyin. Yapmanız gereken tek şey kodu yapıştırıp denemek. Bu kadar basit bir işlem aslında. 

4. Pepsi kodu ekle butonuna tıkladıktan sonra gelen sayfada aşağı doğru in. Etrafında Pepsi fotoğrafları bulunacaktır. Siz aşağı doğru ilerlemeye devam edin. Kapak altında bulunan veya size verdiğimiz kodlardan birini deneyerek gönder tuşuna basın.

5. Evet, işleminiz bu kadar basit ve kısa. Aşağıdaki kodlardan birini deneyerek siz de bu fırsattan yararlanabilir, rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Bedava Pepsi Kapak Şifreleri Paylaşımına Rağmen Kod Alamadım Ne Yapmalıyım?

Her gün paylaştığımız ücretsiz kodlara rağmen hala kod alamadıysanız bir adet yorum bırakarak kod isteyebilirsiniz. Elimizden geldiğince bize ulaşan tüm kodları size iletmeye çalışıyoruz. Yorum atan kişiler arasından rastgele seçim yaparak kod gönderiyoruz. Bazen çok yoğunluk olabiliyor, çok fazla kullanılmamış pepsi kodu isteyen olabiliyor ve herkese kod gönderme sözü vermiyoruz bu yüzden. Ya da beklemeden kod üretmek için pepsi kod üretici aracımıza bakınız.