Yedigün Kapak Kodu ile Joypara Kazan | GameQesh

Monday 18 May 2020

Yedigün Kapak Kodu ile Joypara Kazan

  No comments

Yedigün Kapak Kodu ile Joypara Kazan



Hayatımıza ferahlığıyla giren Yedigün ’ün bize kattığı tek şey tadı değil elbette, hem yedi güne hem de bedavalara doymayın diye yine kapak şifre kampanyasıylaile hayatınızda yerini aldı. Yedigün şişelerinin altında bulunan bedava kapak kodu sayesinde yüzlerce hediye sahibini bekliyor. Şimdi yedi günlerde 150 Joypara hediyesi ve daha milyonlarca bedavasizin olabilir. Joypara kampanyası, 330 ml açma halkası ve1 lira kapaklarında. Joypara kampanyasına katılmak için gereken koşullar çok basit ve sizi sonunda bekleyen harika meyve tadı için buna değer. Joypara hediyesinden yararlanmak isteyenler, şifreli Yedigün 250 ml kutu 330 ml kutu ve 1 lira PET ürünlerinin yeşil ve gümüş renkli olan açma halkaları ve gümüş kapaklarının altında yer alan kapak kodu 31. 12 2019 tarihine kadar Joypara kampanyası için geçerlidir.

Kampanyaya katılmak bununla bitmiyor. Katılabilmek için etkin bir Joygame hesabına sahip olmanız gerekiyor. Hesaba sahip olduktan sonra aylık 30 bedava  kapak şifresi giriş hakkı sizin olur. Bu kampanyada yer alan kodlar sınırlı sayıdadır, geç kalmadan siz de bu grubun içinde yerinizi alın. Joypara kampanyamız sadece tüketicilerimiz için geçerlidir. Bu yüzden kampanya şartlarını kötüye kullanmak ve alınan ödüllerle ticaret yapmak yasaktır. Ürün iade ve hizmet talebi durumlarında kapak şifre açılıp, gönderildiği için iade edilemez.

Yedigün yepyeni bir yarışmayla bu yaz da tatilde sizinle birlikte. Gizemli Tat’ı Tahmin Et “ başlığıyla 100 bin liralık ödülün sahibi siz olabilirsiniz. Yapmanız gerekenler çok basit, kendini sürekli yenileyen Yedigün tadı, tadına tat katarak gizemli bir içecekle karşınıza geldi. Sizden istediğimiz bu tadı tahmin etmeniz ve en yaratıcı ismi paylaşıp 100 bin liralık ödülün sahibi olmanız ve ülkemizde özenle üretilen Yedigün meyveli gazoz ailesiyle haftanın yedi günü aynı masada buluşmanız.

Türkiye’nin çok sevdiği meyveli gazoz markası Yedigün 1958 ‘dan dan beri dünyada, 40 yılı aşkın süredir sofralarımızda yerini alıyor. Piyasadaki meyveli gazoz üreticilerinin aksine, Yedigün gerçek meyvelerin toplanıp işlemden geçmesiyle bardağınıza ulaşıyor. Türkiye’de Yedi günün kaynağını aldığı bahçelerimiz, el değmeden, tamamen organik olarak üretilen Yedigün portakal, Yedigün Antalya Güneşi Kan Portakalı, Yedigün Bodrum rüzgârıyla sizi alır götürür. Türkiye’nin tadını çok sevdiği bu meşrubat; farklı meyveleriyle ve sizi içtikçe daha çok içirten tadıyla sofralarınızın rakipsiz yedi gün tercih edilen, tek yedigünü… İspanya’da doğup Anadolu’muza gelen eşsiz meyveli meşrubat, tadı gibi adıyla da gizli lezzetler saklamakta. Bizim haftanın yedi günü evimizden eksik etmediğimiz Yedigün, tüm dünya çapında “Mirinda” orijinal adıyla tanınır. Esperanto’da “takdire layık” ve “harika “ kavramlarıyla anılan yedi günün adıyla tadı her dilde örtüşüyor.

Yukarıdaki kapak kodlarını sizin için yedigün kutularından topladık. İlk kullanan Joypara’ları kazanır. Üstelik bu kapak numaralarını diğer pepsi kampanyaları için de kullanabilirsiniz.

No comments :

Post a Comment