Her Saat Yeni Bir Pepsi Kapak Kodu-Şifresi | GameQesh

Monday 18 May 2020

Her Saat Yeni Bir Pepsi Kapak Kodu-Şifresi

  No comments

Her Saat Yeni Bir Pepsi Kapak Kodu-Şifresi



gameqesh.blogspot.com olarak bedava kod dağıtıyoruz. Dağıttığımız kapak kodlarını ve şifrelerini içtiğimiz pepsi kolalarından almaktayız. Ücretsiz şekilde dağıttımız bu pepsi şifrelerini en adil şekilde hak edenlere ulaştırmak için çeşitli yöntemler geliştiriyoruz. Daha önce pepsi kodu talep formu aracılığı ile isteyen her 10 kişiye bir şifre şeklinde dağıtım yaptık fakat bu sistem malesef işlemedi. Birçok eleştiri geldi. Ücretsiz dağıttığımız kodlar için bize kızanlar bile oldu. 🙂

Yeni bir sisteme geçtik. Artık sitemizde her saat bir kod dağıtacağız. Bunu yarım saate de indirebiliriz. Bu sayede günde 30-50 kodu ziyaretçilerimizle buluşturmuş olacağız. Kodlar sisteme girildi ve direkt kapaktan yazıldı. Yani ilk kim görüp eklerse ona tanımlanacaktır. Sistem otomatik ve rastgele işlediğinden adaletsiz olmayacağını düşünüyoruz.


Ücretsiz kapak şifreleri her saatte bir ya da iki defa olacak şekilde sitemiz üst bölümünde paylaşılacaktır. Yine kod üretme aracımıza ve konularına rastgele kodlar eklemeye devam edeceğiz. Böylece şansı olan ve araştıran kodları almış olacak. Her saat sitemize genel bir bakış atıp ücretsiz kodları almaya çalışabilirsiniz.

Tüm bu dağıtımları sağlamamızı reklam gelirleri sağlamaktadır. Gönül ister ki herkes bedava kod alsın ama bunun imkanı yok. Bir kutu kola 2 tl ve her kod bir beden ile alınıyor. Bu nedenle elimizden gelen en fazla ve adil kod dağıtımını yapmaya devam edeceğiz.

No comments :

Post a Comment